Blog

Ať plánuješ, jak plánuješ, příroda si to zařídí sama. Máme za sebou "krásnou" cestu, to vám povím, byla to štreka, za ženichem a nakonec se krytí povedlo a jak bylo úspěšné budeme vědět za měsíc.

První víkend v září jsme vyrazili do campu v Nové Živohošti, abychom si užili víkend a klubovou výstavu v překrásném Juniorcampu. A lidi, vyšlo to znamenitě!

Je to blízko a pěkné prostředí výstaviště, proč nejet? Bylo několik důvodů, ale nakonec jsme se přihlásili na obě výstavy a nelitujeme.

V roce 2005 pořádal Maďarský kynologický svaz dvoudenní mezinárodní výstavu v Szilvásváradu. To byla opět příležitost pro skvělý zážitek a krásný výstavní víkend v zahraničí. Pochopitelně s príma partou nadšených pejskařů je ještě krásnější.

Při EURODOGSHOW 14. listopadu 2004 oslavil Královský klub chovatelů grifonků, brabantíků a kontinentálních španělů 100 let od jeho vzniku. To byla velká příležitost si poměřit český chov grifonků a brabantíků s ostatní Evropou a belgickými chovy obzvlášť a hned ve dvou výstavních dnech. První den byli grifonci a brabantíci posuzováni paní Lillian...

Když mi na osmi letech uhynul rottweiler, který byl milovaný celou rodinou, byla to pro nás velká rána. Mě bylo jasné, že bez psa nezůstanu. Moje drahá polovička už tak jednoznačný názor neměla a děti osudného rána cinicky zvolali : "Hurá koupíme si křečka !" Asi lepší,než kdyby se psychicky složili. A tak po diskuzích jsme se nakonec shodli na...